tiistai 4. joulukuuta 2012

Laumamme kasvoi jälleen

Ei ole tullut nyt kirjoiteltua pitkiin aikoihin. Täällä voidaan hyvin (vaikkakin koko syksy mennyt sairastellessa). Laumamme kasvoi eilen tai pikemminkin toissapäivänä uudella tulokkaalla. Kävimme viikonloppuna Ruotsista upean pikku neidin kennel RidgeRulesista. Uusin tulokkaamme, Ridgerules Tell The Tale "Lola" on aivan mielettömän suloinen ja ihastuttava pentu.
Lola on sopeutunut todella hyvin, ei ole juuri ikävöinyt. Lapset ovat riemuissaan ja niin tuntuu olevan myös Lola. Leikkii ja seuraa lapsia joka paikkaan ja on uskaltautunut tutkia koko talon kaikki nurkat ja myös ulkona tutkitaan uutta ympäristöä. Uudet ihmiset otetaan vastaan häntäheiluen ja pian alkaa jo mahdoten leikkiminen.
Tarpeetkin osataan tehdä paperille, mutta ahkerasti viemme Lolaa ulos.

Kekeen ja Ekiin tutustuminen vei hieman aikaa, sillä Lola jännitti näitä jättiläisiä. Keke nuuski Lolan tarkasti ja sen jälkeen sitä ei ole juuri kiinnostanut koko pentu. Ekin kanssa jouduimme etenemään hieman pidemmän kaavan mukaan, sillä Eki on todella innokas uudesta tulokkaasta ja ehkä turhan rajukin. Tänäaamuna jo leikittiin yhdessä, mutta Ekiä pitää muistuttaa ettei Lola kestä liian rajuja otteita.

Lolalle on maistunut ruoka ja vesi hyvin, joten todella rauhallisesti ja rennosti on uuteen kotiin tulo sujunut.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti