perjantai 16. syyskuuta 2016

Kuulumisia ja uusia suunnitelmia.

PIIIIIIITKÄSTÄ aikaa sain aikaiseksi päivittää blogia. Mielessä ollut monta kertaa, mutta se on vaan kiireiden keskellä jäänyt. Kiirettä on ollut, varsinkin viimeinen vuosi.

Valmistuin siis vuosi sitten lähihoitajaksi ja siitä suoraan jäin töihin keskussairaalaan, jossa olin viimeisen harjoittelun. SOTE toi meillekin uudistuksia, joten työpaikka oli hieman kysymysmerkki. Noh, kaverin kanssa sitten päädyttiin hakemaan ammattikorkeakouluun sairaanhoitajan koulutukseen ja niinpä sitä sitten aloitin elokuussa monimuotona sairaanhoitajaksi lukemaan. Pienesti meinannut kiirettä ja stressiä pukata, kun yrittää pitää kotia, perhettä, koiria, 3-vuorotyötä ja opiskeluja yli 100km päässä kasassa edes jollain tasolla, mutta nyt ainakin tuo työ jää vähäksi aikaa pois kuvioista.

Näyttelyissä tai muissa harrastuksissa en ole käynyt pitkilleen. Muutamat satunnaiset näyttelyt lähinnä Pipsan (Fikisha Dafina Wa Azizi) kanssa tässä lähellä. Harmittaa, kun ei ole ollut aikaa ja melkein joka viikonloppu töissä. Mutta tämä asia tulee korjautumaan :)

Lolan ekat pennutkin täyttivät jo vuoden..huvitti kun viimeisin postaus oli et pennut 7vko :D Pennut ovat kasvaneet hienoiksi koiriksi. Nyt tässä syksyllä 4 pennulla oli ihotulehdus vaivaa ja yhden koepaloissa ei ainakaan löytynyt onneksi mitään vakavaa, ärhäkkää ihotulehdusta joka paranee antibiooteilla. Mutta harmittavaa vaivaa kuitenkin ja huoli kerkesi kasvattajallakin tulla.
Pennuista ainakin yksi on käynyt jo näyttelyissä hienolla menestyksellä, Robi onkin jo varsinainen kehäkettu ja saanut SERTi tilinsä jo aukaistua.

Fikisha Elewa Rafiki "Edi" Kesä 2016
Kuva Jenni Ylén

Fikisha Ejaaz Zuberi "Robi" Joensuu 2016
Kuva: Tuuli Jäske


Uusi Fikisha pentuekkin on kasvamassa Lolan masussa <3 Tiineys on edennyt hienosti, vaikka alkuun olin varma ettei siellä mitään ole ja kävimme vielä uudelleen ultrassa, jossa todettiin Lolan olevan erittäin tiineenä :D Ultrassa näkyi ainakin 8 pientä Lolemmyä!
Alkutiineydessä Lolalla oli hieman huonovointisuutta ja väsymystä, mutta nyt neidillä taas virtaa piisaa. Vauhti on kyllä jo hidastunut mahan kasvun myötä.

Lola 37.päivä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti