torstai 1. maaliskuuta 2012

Kevättä kohti


Kesää kohti mennään, innolla odottaen :)

Nyt sain vihdoin päivitettyä sivun myös kennelin kotisivuille :D Eihän siihen mennyt kuin melkein kuukausi ja ite päivitykseen minuutti..öhöm. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö niin?

Ekin kanssa olemme nyt käyneet pentukurssin ja opimme hurjasti uusia juttuja niillä tunneilla. Eki osaa kiepsahtaa, peseä suun, odottaa, nostaa tassua hihnan yli, kontaktia yms. temppuja. Ihan kiva :) Seuraavaksi menimme TOKOn akeiskurssille. Teoriaosuuden jälkeen odotin innolla treenipäiviä. Tämä tekee todella hyvää Ekin sosiaalliselle luonteelle, joka haluaa kokoajan olla kaikkien kanssa ja kaveri. Eki kyllä osaa kaiken istu, maahan, sivulle, paikka yms. kotona. Mutta treeneissä ne unohtuu kun kaikki muu on NIIIIIN kivaa :D Luoksepäästävyys on todella hyvä, tosin liiankin innokas kaveri. TOKOssa ollaan jo KERRAN päästy niin että Eki malttaa ISTUA paikallaan WOW!!!! Muuten yleensä pusuja satelee ja häntä heiluu :D

24.2. olimme Rhodepuuhapäivillä Kuopiossa. Porukkaa oli mukavasti ja treenasimme TOKOa. Otin myös meidän vanhan papparaisen Keken ja tietysti Ekin mukaan, sekä myös lapset ja miehen. Päivä oli todella mukava. Vedettiin myös käsiviehettä ja Ekikin pääsi sitä kerran testaamaan.


Minä ja Keke (11v) pitkästä aikaa TOKOilemassa :)

 Ekin (6kk) kanssa maahanmeno harjoituksia.

Ekin(6kk) kanssa näyttelytreeniä.








HÖÖÖÖ..me ollaan vähä juntteja :D
 Ekin  tuleva handleri ;) Siis toi pienenmpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti