sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Aprillia, aprillia..

Kuukausi vaihtui toiseen ja kevät on täällä. Sen huomaa myös koirissakin. Kekestä löytyy taas erilaista virtaa ja Ekillä hormoonit hyrrää. Mikäs sen mukavampaa!

Maaliskuu tuli ja meni nopeasti.
Ekin kanssa kävimme 18.3. mätsärissä. Saimme sinisen ruusukkeen, muita sijoituksia ei tullut. Eki seisoi tosi nätisti, mutta juokseminen oli vähän kenguruloikkaa ja riehumista. Händleriä (allekirjoittanut) lähinnä vain nauratti. Mutta treenin kannaltahan se otettiinkin. Kuvia ei oikein saatu, paria huonolaatuista kuvaa lukuunottamatta..Yhden laitoin kennelin sivuille, sitä voi sieltä käydä ihastelemassa.

Meillä oli Ekin kanssa pidempi tauko treeneistä ja sit käytiin taas TOKOn jatkoryhmässä. Jätkänpätkähän oli oppinut jotain, tauko oli tehnyt hyvää. Olin vähä ihmeissäni, onko koko koira edes oikea :D Jotain sinne päähän taitaa kuitenkin upota. Nyt odotellaan pentuagillityn alkamista koirakoulu Napakassa ja hieman käymme tutustumassa agillityyn lajina. Ja myös jälkikurssille olemme ilmottauduttu. Ja pikkuhiljaa alkaa näyttelysesonkikin. Ei ainakaan harrastukset pääse loppumaan.

Tänään viettelimme oikeita juhlia koirien kanssa. Minun oma vanha pappa täytti 11 vuotta!! Ja Surin hieno menestys näyttelyissä (tuli Suomen muotovalioksi ja oli rotunsa paras). Juhlimme sitä viemällä koirat höytiäiselle jäälle juoksemaan. Vanha pappakin jaksoi innostua leikkimään Surin, Nalan ja Ekin kanssa :) Oli niin hieno päivät et aprilli pilat jäi tehtyä.

Tässä muutamia kuvia järven jään rhodebileistä.


 Aurinko hieman häikäisee Kekeä.
 Suri komentaa Ekiä.

 Nala (Tulevan pentueen emä)


 Eki ja avara höytiäinen. Nala Suri ja Eki. Eki on tainnut ihastua ;)


 Keke antaa Ekille kyytiä.


 Tästä saat..


 Keke ja Eki, my boys!


 Tassupainia


 Surikin tulee mukaan poikien painiin.Surin pomppuloikka
 Beautiful Nala


 Are you talking to me??


 Kekekin innostuu pomppuilemaan :D


 Hieno hyppy 11 vuotiaalta Kekeltä! Nakkisade Ekillä vielä vähän löysiä :D


Suri ja Keke

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti