maanantai 12. toukokuuta 2014

Tervehdys pitkästä aikaa

Pitkään aikaan ei ole tullut kirjoitettua tänne. Fikisha C-pennut ovat jo yli puolivuotiaita ja kasvaneet hurjaa vauhtia. Olen erittäin ylpeä ja kiitollinen uusille omistajille, pennuista on kasvanut todella mahtavia persoonia :)

Alkuvuoteen on sisältynyt surua ja iloa. Iso ikävä kalvaa edelleen Keken nukuttua pois vajaan 13 vuoden ikäisenä. Keke jätti ikuisen tassunjälkensä syvälle sydämiimme ja 13 vuoteen mahtuu paljon muistoja. Elämä ei ole ikuista, edes koirilla..

Iloisempia aiheita ovat olleet Ekin terveystulokset ja hienot näyttelytulokset. Virossa Eki nappasi 2 SERTiä ja ROP ja VSP sijoituksen ja RYP 4 sijoituksen. SERTi tuli myös Suomesta ROPin kanssa ja Eki tarvitsee enää yhden SERTin tullakseen Suomen ja Viron valioksi.
Suri sai myös toisen CACIBinsa Suomesta ja Viron vara-CACIB oli vahvistettu CACIBiksi, vielä yksi ja Surista tulee KANS MVA.

Uusi pentue on myös suunnitteilla ja olemme näinä päivinä lähdössä Latviaan astutus reissuun. Uros on upea Tsekkiläinen uros Azizi Nille KwaNyoni "Azi" ja tulevan pentueen emä Fikisha Biti Sururu "Suri". Juoksut ovat alkaneet ja toivotaan, että Latvian reissu kantaa hedelmää ja Fikisha D-pentue saa alkunsa.
Nyt on taas jälleen aika aktivoitumaan blogin merkeissä ja toivottavasti pääsen kirjoittamaan pentuepäiväkirjaa jälleen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti