lauantai 17. toukokuuta 2014

Terveisiä Latviasta!

Kävimme Rigassa, Latviassa astutus matkalla. Matka meni hyvin ja Suri ja Azi on astutettu onnistuneesti!!

Nyt vain joudumme odottelemaan tulevaa ultraa, joka tehdään noin 22-26 vrk astutuksesta. Piinaavat pitkät päivät edessä!! Pidämme varpaat ja sormet ristissä että D-pentue olisi matkalla <3

Lähtö tulikin nopeammin kuin odotimme. Progesteroni arvot nousivat todella nopeasti ja aikaistimme matkaamme päivällä. Suri ja Azi tiesivät kyllä mitä tehdä ja astutus onnistui ongelmitta heti. Azi oli todella upea ja mahtava luonteinen uros ja olen erittäin onnellinen saadessani Azin käyttööni! Astutus päivänä Azista tuli jälleen isä 11 pennulle Saksassa.

Tänään olimme myös Joensuun KV näyttelyissä ja Fikisha Chembe Faini vei tiensä tuomarin sydämeen ollen ROP pentu :) Sahra sai todella hyvän arvostelun ja tuomari Mats Jonsson kehui Sahraa erittäin lupaavaksi ja kauniiksi pennuksi. Eki ei ollut rintakehältään tämän tuomarin makuun, tätä hän harmitteli minulle ja Eki sai EH:n ja oli luokkansa 1. Lola sai ERIn ja oli luokkansa 1. mutta ei saanut SA:ta. Tuomarin mielestä (ja minun) liikkeiden tulisi vakiintua.

*Kuvia klikkaamalla saat kuvat isommiksi*

 Azi ja Suri


Suri

AziEi kommentteja:

Lähetä kommentti