tiistai 29. heinäkuuta 2014

2. viikkoa takana helteessä.

Huh hellettä!
Ei ole kyllä meinannut jaksaa ajatus juosta näin kuumalla ja kirjoituksetkin meinannut jäädä, pahoitteluni siitä! Pennut ovat tänään 16 päivää vanhoja.

Täällä voidaan erinomaisesti ja paksusti :) Pennut kasvavat hurjaa vauhtia ja painoa on noin 1,5kg!! Toiset ovat hieman alle ja toiset yli, mutta tasaisesti kasvavat ja hyvää vauhtia. Silmät aukesivat 12 päivän ikäisenä ja nyt pennut kuuntelevat jo innokkaasti uusia ääniä. Meidän tytöt huolehtivat kyllä siitä, että ääniä kuuluu :D Pennut ovat alkaneet myös liikkumaan ja kävelevät huterin pikku askelin jo hienosti eteenpäin. Ikenissäkin tuntuu jo pullottavat hampaat ja pennut tykkäävät natustaa sormia ja hieman jo toisiaankin.

Helle on tosiaan suosinut meitä, niinkuin koko Suomea. Meillä lämpötila on ollut 28-31 astetta. Itse olen nauttinut lämmöstä, mutta huoli koiranpennuista ja Surista on kyllä välillä ollut. Lopulta ilma kävi niin tukalaksi pennuille, että päätin siirtää pennut meidän kellarin suihkutilaan, jossa on ihanan viileää. Se toi helpotusta myös Surille. Pennut majailivat siellä suurimman osan viime viikosta. Pennut siirtyivät takaisin maanantaina, kun ukkosrintama viilensi ilmaa. Tänään myös ukkonen raikasti ilmaa hyvin.

Ensiviikon lopulla pennut saavat matokuurin ja aloittelemme pikkuhiljaa maistelemaan kiinteää ruokaa. Videoita koitan latailla myös myöhemmin. Tässä hieman kuvapläjäystä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti