keskiviikko 15. heinÀkuuta 2015

D-pennut 1v 😊 E-pennut kasvaa masussa

Ensiksi paljon onnea 1-vuotiaille Fikisha D-pennuille Pipsalle, Didille, Natalle, Hessulle, Kamulle, Evertille ja Moosekselle!!! 13.7. Vuosi sitten pienet D-vauvat nÀkivÀt pÀivÀn valon. Aika juoksee nopeasti! Vastahan nÀmÀ pennut olivat pieniÀ.


Lola kasvattaa tulevaa E-pentuetta ja paljon on massu alkanut pyöristymÀÀn. Lola jaksaa edelleen hyvin lenkkeillÀ ja irtiollessa juoksentelee iloisesti ympÀriinsÀ, mutta vauhti on huomattavasti hidastunut. Eki kovasti haluaisi leikkiÀ Lolan kanssa, mutta lopulta saa nenilleen. Muuten Lola on rauhallinen ja hyvin tyyni ollut koko tiineyden ajan ja jotenkin Lolalle tiineysaika on sopinut sille, Lolalla ei ole ollut pahoinvointia tai muita oireita vaan Lola on voinut erittÀin hyvin ja toivottavasti tÀmÀ jatkuu.
Tuleva syksy ja pentujen syntymÀ on meidÀn perheen kohokohta tÀnÀ vuonna, mutta samalla syksy on varmasti kiireinen sillÀ valmistun opinnoistani samoihin aikoihin.


Valokuvia en pystynyt kÀnnykÀllÀ lisÀÀmÀÀn ja tietokone ei ole tÀllÀ hetkellÀ kunnossa. Mutta lisÀilen niitÀ heti kun mahdollista.

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti