torstai 9. heinäkuuta 2015

Fikisha E-pentue on tulossa

Taas on jäänyt kirjoittelut vähemmälle. Mutta täällä kaikki hyvin ja edellinen pentue (D-pentue) täyttää jo vuoden :)

Olin suunnitellut pitkään Lolan ja Ekin pentuetta, mutta ensin piti saada terveystulokset. Keväällä sain Lolankin terveystulokset, jotka olivat puhtaat. Niinpä aloitimme odottelemaan Lolan juoksuja. Juoksut alkoivat niinkuin pitikin ja Eki ja Lola saivat olla keskenään koko juoksujen ajan. Niimpä juoksujen 14. ja 15. päivänä astutus onnistui. Siitä alkoi taas piinaava odottelu.

Varasin ultra-ajan meidän luotto eläinlääkärille 27. päivää ekasta astumisesta. Lola oli alkanut jo pyöristymään, joten hieman jännitti oliko kyseessä vaan voimakas valeraskaus. Eläinlääkäri aloitti ultraamisen ja näin heti pieniä rakkuloita mahassa ja niitä oli paljon. Sykkeet näkyivät myös selvästi. Koitettiin siinä vähän laskea monta siellä oli, mutta se oli aika haasteellista. Eläinlääkärin veikkaus oli yli 10 :D

Lolan massu on kasvanut hurjaa vauhtia ja nälkä vaivaa usein. Muuten Lola on voinut erinomaisesti ja juoksentelee edelleen lenkillä reippaasti. Pahimmat hepuliriehut on jääneet pois. Tällä hetkellä elellään 4.-5. viikon vaihdetta. Lola on saanut juuri ensimmäisen madotuskuurin. Ruokaa olen jo joutunut lisäämään, sillä nälkä oli niin kova että Lola alkoi varastelemaan pöydiltä. Lola syö raakaa lihaa ja laadukasta nappulaa. Lola oli raakaruokinnalla ennen tiineysultraa.

Pentujen laskettuaika on elokuun alussa (7.8. on 63vrk). Tulen kirjoittelemaan tiineyden etenemisestä tänne blogiin.

Jos olet kiinnostumut Lolan ja Ekin pennusta, ota yhteyttä 044-2778084/MirkaLola päivä 33,
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti