torstai 23. heinäkuuta 2015

Tiineyspäivä 48 *Kuvia*

Vihdoin pääsin koneelle, joten kuvapläjäys loppuu tulossa :)

Lolan tiineys on sujunut erittäin hyvin ja tulevaa äitiä ei mahan kasvu ole haitannut menoa juurikaan. Lola jaksaa edelleen lenkkeillä ja irti ollessaan kirmailee menemään. Välillä itselle on tullut olo, että pitäisikö menoa hieman hillitä, mutta jos mamma itse haluaa ja vointi salliin niin antakoot mennä :D
Öisin meillä on täällä aika lämmin nukkua ja silloin Lolalla on ollut hieman tukala olla ja vaihtaa asentoaan ja nukkumapaikkaa usein. Olenkin yrittänyt yöksi laittaa koirien omaan huoneeseen joka on alakerrassa ja siellä on viileämpää, mutta yleensä Lola luikkii yöksi yläkertaan omalleen pedilleen meidän makkariin. Olenkin ajatellut että siirryn itse alakertaan nukkumaan, koska siellä on itselläkin mukavempi nukkua.
Lola on ollut viimeaikoina sellainen, että haluaa olla minun lähellä. se seuraa mua melkein joka paikkaan..toki sitä se on ollut melkein aina, mutta nyt viimeaikoina erityisemmin.
Mutta kaikenkaikkiaan tiineys on Lolalle ollut erittäin helppoa aikaa, sillä ei ole ollut kertaakaan pahoinvointia ja se on hyvin iloinen ja energisen oloinen ollut. Toivon että synnytyskin menisi yhtä helposti ja kaikki menisi muutenkin hyvin! Vielä olisi pari viikkoa jäljellä.

P.s. elin tunsin ensimmäiset potkut mahassa, oli kova meno massussa :)

Tässäpä olisi vielä niitä lupaamiani kuvia :)Lola tiineyspäivä 40.


Lola tiineyspäivä 44.

Lola ja Eki

Lola tiineyspäivä 47.

Lola tiineyspäivä 48.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti